Over ons

Welkom bij Allure Events en Styling, een gepassioneerd familiebedrijf dat sinds 2012 een stempel drukt op de wereld van evenementenplanning en styling. Wij zijn een team van creatieve geesten die de kracht van eventmanagement en interieurdesign hebben gebundeld. Gedreven door onze liefde voor het creëren van onvergetelijke momenten en het realiseren van dromen.

CEO

Roy Schümans

Maak kennis met Roy Schümans, de visionaire kracht en oprichter van Allure Events en Styling. Als Event Director combineert Roy zijn grenzeloze creativiteit met een diepgaand inzicht in de behoeften van onze klanten. Met zijn ongeëvenaarde passie voor het creëren van buitengewone ervaringen heeft Roy het fundament gelegd voor ons bedrijf en is hij een drijvende kracht achter ons streven naar perfectie. Zijn leiderschap en visie vormen de kern van ons succes, en onder zijn begeleiding kunt u erop vertrouwen dat uw evenement een meesterwerk zal worden dat nog lang in de herinnering zal blijven hangen.

Hoofdontwerper

Chantal Straten

Ontmoet Chantal Straten. Met haar grenzeloze verbeeldingskracht en artistieke flair brengt Chantal unieke en betoverende concepten tot leven. Haar creatieve visie en ongeëvenaarde passie voor design inspireren ons team om telkens weer buitengewone ervaringen te creëren. Als drijvende kracht achter onze creatieve processen, staat Chantal garant voor onvergetelijke evenementen die de verwachtingen overtreffen en de zintuigen prikkelen.

Productie manager

Pascal Ebert

Ontmoet Pascal Ebert, Met een ongeëvenaarde toewijding aan detail en een scherp oog voor perfectie, staat Pascal garant voor vlekkeloze uitvoeringen. Zijn ongeëvenaarde aandacht voor detail en expertise maken hem een ​​essentiële speler in het creëren van perfecte evenementenervaringen.

Bloemstylist

Manon Scheffer

Maak kennis met Manon Scheffer, onze getalenteerde bloemstylist bij Allure Events en Styling. Met een passie voor bloemen en een oog voor detail, brengt Manon haar creativiteit tot leven door middel van prachtige bloemarrangementen die elke gelegenheid verfraaien.

Maak van je evenement een op maat gemaakte wereld.