TEFAF Suites Mecc

Locatie

Maastricht, Netherlands

Dagen

5

Gasten

100.000

TEFAF Maastricht, de beurs die 7.000 jaar kunstgeschiedenis onder een dak samenbrengt. Deze beurs wordt beschouwd als ’s werelds belangrijkste beurs voor beeldende kunst, antiek en design. Met meer dan 260 dealers uit zo’n 20 landen is TEFAF Maastricht een showcase voor de meest exclusieve kunstwerken van oude meesters, antiek en antiquiteiten die op de markt zijn. Moderne en hedendaagse kunst, fotografie, sieraden als 20-eeuws design en kunst op papier zijn ook vertegenwoordigd tijdens deze prestigieuze beurs die jaarlijks gesitueerd is in het Mecc te Maastricht.

Allure Events & Styling heeft het voorrecht een turn-key stempel te drukken op de sfeer en beleving van de TEFAF Suites. Wat ons onderscheidt gaat verder dan alleen esthetiek. Ons ervaren team streeft ernaar om de visie van onze klanten te overtreffen en een atmosfeer te scheppen die naadloos aansluit op de exclusiviteit van TEFAF. Ons kenmerkende eigen Allure design waaronder ons meubilair brengt een evenaarde elegantie naar de beurs. Ieder item wordt zorgvuldig geselecteerd om een verfijnde ambiance te creëren die een blijvende indruk achterlaat. Van subtiele accenten tot opvallende elementen, onze styling brengt een unieke styling naar iedere TEFAF Suite.

Kenmerkend voor Allure Events & Styling:
– Wij bieden een exclusief interieurdesign;
– Styling op maat;
– Gepersonaliseerde aanpak.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.