Boeren huwelijk

Locatie

Limburg Netherlands

Dagen

1

Gasten

350

Geniet mee met deze mooie intieme buitenbruiloft in eigen weiland bij een van de mooiste agrarische boerderijen in het Limburgse landschap.

Al vanaf de eerste keer dat wij hier aankwamen voor ons kennismakingsgesprek vielen wij als een blok voor dit prachtige landschap. We wisten meteen dat we niet verder moesten zoeken en creatief het weiland moesten omtoveren tot een magische huwelijkslocatie. De wensen van ons verloofde koppel: rust, ruimte, magie, romantiek en vooral ongelimiteerd feestvieren smolten samen op de meest bijzondere plek, hun eigen familie landgoed.

Deze bruiloft was bijzonder, elk detail van deze dag was uniek. Een dag om nooit te vergeten, waar naar toe werd geleefd en wij als Allure team een fantastische en onvergetelijke dag mochten creëren voor dit liefdevol koppel.

We plaatsten een grote vlonder met daarop een witte Ivory tent centraal in een van de weilanden. Omdat de hemel onverwacht in hartje zomer huilde van geluk besloten we de ceremonie in de tent ten uitvoer te brengen. We kozen voor onze white Diamond oak meubellijn als inrichting. Het unieke design van deze witte meubellijn gecombineerd met hoogwaardige eiken afwerking maakt deze collectie zowel elegant als bourgondisch. Met romantisch landelijk bloemwerk in zachte pasteltinten kleedden we de inrichting aan. Zo bevestigden we aan de houten tentpalen bloemen die sierlijk boven de gasten straalden en grote eyecatchers van bloemen naast de bar. De tafels kleedden we aan met een set van gouden tafelvaasjes. Om ’s avonds de magie extra te belichten, plaatsten we verschillende sets theelichtjes zowel op tafel als in glazen stolpen op de vloer.

Met accent verlichting zorgden we voor het uitlichten van pronkstukken en met partyverlichting zorgden we voor een spannend en bewegend contrast tijdens het feest dat tot in de vroege uurtjes duurde.

Bij ons draait het om het verwezenlijken van jullie droomhuwelijk. Deze dag is een herinnering voor het leven en dat begrijpen wij als geen ander. We streven ernaar om elk moment te vullen met liefde, vreugde en magie… Laat ons jullie begeleiden op deze fantastische reis naar een onvergetelijk huwelijk, waar vreugde en liefde samen komen. Waar jullie met elkaar en jullie geliefde familie en vrienden kunnen genieten met elkaar. Waar het jawoord wordt gegeven in een magische setting die bij jullie persoonlijke smaak past en waar onder het genot van een bijpassende culinaire reis herinneringen gemaakt worden.