Huwelijk in Mediterrane sfeer

Locatie

Echt, the Netherlands

Dagen

1

Gasten

125

Een indrukwekkend huwelijksfeest!

Een betoverend huwelijksfeest met een onmiskenbaar Italiaans tintje, waarbij de omliggende familietuin dient als een adembenemend decor.

De weelderige tuin fungeert als een natuurlijk podium, prachtig verlicht om de perfecte sfeer te creëren die past bij de romantiek van een huwelijksfeest. De pergola van groen vormde het ideale decor voor de betoverende ceremonie, waar de liefde werd bezegeld in het bijzijn van familie en vrienden.

Centraal in de tuin hebben we op een houten vlonder een Ivorytent geplaatst. Op de houten vlonder bleef voldoende ruimte voor een groot terras, die de perfecte basis vormde voor een mediterraan shared dining. De heerlijke geur van lavendel, lila gekleurde lintjes rondom de servetten en citroentjes op de tafel deden denken aan het zuiden. Middels deze centraal geplaatste viering creëerden we de perfecte setting voor een dag vol liefde en magie.

De Ivorytent hebben we aangekleed met ons eigen design tijdloze wit/eiken meubilair en verfraaid met zorgvuldig gekozen bonte bloemen. De kleurrijke bloemen vormden een levendige weerspiegeling van de liefde en romantiek van het dynamische huwelijkskoppel. Om de festiviteiten te verrijken hebben zorgvuldig geselecteerde artiesten de gehele avond hun optredens getoond. Of het nu gaat om live muziek, zang of andere vormen van entertainment, we zorgen ervoor dat elke noot en elk moment bijdragen aan een onvergetelijk moment.

Bij ons draait alles om het verwezenlijken van jullie droomhuwelijk. We begrijpen dat dit een dag is die schittert in ieders herinneringen. We streven ernaar elk moment te vullen met liefde, vreugde en betovering. Laat ons jullie begeleiden op deze reis naar een onvergetelijk huwelijk, waar de magie samensmelt met de pracht van de natuur en de warmte van jullie liefde. Het resultaat zal een huwelijksfeest zijn dat niet alleen voldoet aan, maar zelfs jullie mooiste dromen overtreft.