Arrow Electronics

Locatie

Maastricht, Netherlands

Dagen

1

Gasten

150

We zijn verheugd de opening van het Arrow Electronics warehouse in Sevenum te laten zien. We hebben een grootschalig evenement ontworpen voor 150 VIP-gasten die vanuit verschillende landen ingevlogen zijn. Bij Allure gaan we verder dan alleen eventmanagement, Wij gaan verder en bieden ook onze services aan voor het vervoer van gasten, oversteek van grenzen zijn voor ons geen probleem!

Om te beginnen hebben we gezorgd voor een adembenemende omgeving op het nieuwe terrein van Arrow met mooi gestoffeerde tenten. Elk detail is zorgvuldig overwogen om een atmosfeer van klasse en verfijning te creëren. De tenten fungeren als een uitnodigende ruimte waar onze VIP-gasten zich konden onderdompelen in een wereld van elegantie en exclusiviteit. De perfecte setting voor een evenement van deze omvang en status.

Om de zintuigen van onze gasten te betoveren en de sfeer te versterken, hadden we samenwerking gezocht met een toonaangevende partner in hoogwaardige audiovisuele techniek. Van grote TV schermen tot kristalhelder geluid en Wifi toegankelijkheid, elke hoek van de tent werd doordrongen met de juiste materialen. Deze technologische hoogstandjes vormen de kers op de taart, waardoor een onvergetelijke indruk ontstond die in lijn is met het innovatieve karakter van Arrow Electronics.

Wat is een opening zonder culinaire hoogstandjes? Onze cateringpartner had een menu samengesteld dat niet alleen de smaakpapillen, maar ook de hoge verwachtingen van onze VIP-gasten overtrof. Culinaire hapjes van topkwaliteit verrijkten de smaakervaring van alle nationale en internationale gasten.

Voor alle buitenlandse VIP gasten, hadden we een naadloos transportnetwerk opgezet met touringcars die de ingevlogen genodigden van verschillende vliegvelden naar hun hotels en uiteindelijk naar de locatie brachten. Zelfs de e-schuttles op het event terrein boden niet alleen een milieuvriendelijke manier van vervoer, maar dragen ook bij aan het algehele comfort en gemak van de gasten

Onze toewijding aan gastvrijheid reikt verder dan het evenement zelf. Onze hospitality dames stonden klaar om de VIP-gasten te ontvangen met een warm welkom, hun bagage in ontvangst te nemen en hen persoonlijk te begeleiden naar de feestlocatie. Dit persoonlijke en attente gebaar zorgde voor een naadloze en aangename ervaring vanaf het moment van aankomst.

De showcases, in de vorm van POD stations, tijdens het evenement boden een platform voor leveranciers om zich te presenteren en hun innovaties te delen. Dit niet alleen ter vermaak, maar ook als een mogelijkheid voor onze VIP-gasten om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche.

Kortom, de opening van het Arrow Electronics warehouse in Sevenum was een unieke en ongeëvenaarde ervaring. Arrow electronics nodigde hun VIP-gasten uit om deel uit te maken van deze exclusieve viering en samen met hun een nieuwe mijlpaal te markeren in het succesverhaal van Arrow Electronics.