Luxe event styling voor een vijfsterrenbeleving

Een eerste indruk kunt u maar één keer maken, net als u een jubileum slechts één keer écht kunt vieren. U wilt een evenement organiseren dat de verwachting en verbeelding overtreft, waar men nog jaren over napraat. Allure Styling verzorgt deze unieke beleving, van eerste schets tot verbluffend eindresultaat. Nationaal en internationaal geven wij vorm aan evenementen en creëren we blijvende herinneringen, van businessevent tot themafeest. Met aandacht en passie maken we dromen waar en helpen we u uw feest intens te beleven. All-in luxe event styling voor een totaalconcept dat overtuigt.

All-in organisatie, van schets tot uitvoering

Om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen en verwachtingen plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek, wat ons betreft het liefst op de eventlocatie. We bespreken de absolute ‘do’s en dont’s’ en overleggen tevens of wij de gehele organisatie uit handen nemen of alleen een deel van het evenement. We gaan conceptmatig te werk waarbij de rode draad tot in het kleinste detail van uw evenement terugkomt. Zo brengen we niet alleen de sfeer, maar ook uw boodschap duidelijk over.

Na overeenstemming gaan wij direct aan de slag en bevestigen wij tevens de eventuele samenwerking met onze leveranciers. Van rode loper, bijpassende bloemen, statafels, zitkrukken en de verhuur van complete bars en allerhande horecabenodigdheden; wij tekenen voor het complete plaatje. Luxe event styling voor een harmonisch geheel en één doel voor ogen: het perfecte evenement organiseren wat maakt dat u ontspannen en vol energie uw feest kunt beleven. Uiteraard regelen wij tevens de complete afbouw van uw event.

Event styling om te verrassen en verbazen

Wij denken na over zaken waar u zelf niet bij stilstaat. Op basis van onze ervaring weten we waar we op moeten letten om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen – zónder dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Terwijl wij voor een perfecte organisatie zorgen bent u het stralende middelpunt en heeft u alle tijd en aandacht voor uw gasten of bezoekers. Of u nu op familiair vlak uw verjaardag, uw huwelijk, een communie of de geboorte van uw baby viert of juist een grandioos jubileum, een spetterend bedrijfsfeest of een belangrijk zakelijk event organiseert; onze event styling maakt van elk evenement een doorslaand succes. Een onvergetelijke vijfsterrenbeleving, die blijft verrassen en verbazen.
Zorgeloos en exclusief genieten begint met de totaalaanpak van Allure Styling. Volledige begeleiding bij locatiekeuze, catering, decoratie, belichting, muziek én styling – geheel op maat van uw evenement. Bent u benieuwd hoe wij uw evenement onvergetelijk maken? Neem een kijkje bij onze projecten en laat u inspireren door onze event styling. Wilt u meer informatie of een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Wij helpen u graag bij het creëren van de juiste sfeerbeleving. Neem contact op, vertel ons uw idee en wij maken het waar. Allure Events & Styling, exclusief en onderscheidend in elk evenement.

"

Vier het leven, exclusief en met allure!

"

Allure Events & Styling
Ankersweg 62  |  6122 ET Buchten
Tel: +31 6 532 19 724